HIER BEN IK!

HighWave Concepts is het Noord-Hollandse bureau dat al jouw reclame-uitingen verzorgt. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde organisatie: HighWave Concepts is er om jouw reclame en vormgeving te verzorgen. Ik bruis van de creatieve ideeën, maar verlies nooit het resultaat uit het oog. Bij mij geen eindeloos marketing gezweef, maar gewoon een nuchtere en doelgerichte aanpak. Of het nu gaat om een kleinschalig ontwerp of grote projecten, ik denk met je mee en maak precies wat jij wilt: uitstekend reclamewerk!

Nieuwsgierig wat HighWave Concepts voor jou kan maken? Neem contact op!

HighWave Concepts Björg Trentelman

WIE, WAT, WAAR?

Hoi! Ik ben Björg Trentelman (1981). Ik ben woonachtig in de omgeving van Hoorn. Na mijn studie Vormgeving & DTP aan het Grafisch Lyceum ben ik gestart als grafisch ontwerper. Eerst heb ik jarenlang bureau-ervaring opgedaan, waarna ik als freelancer aan de slag ben gegaan. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring en werk ik nog steeds met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor grote en kleine bedrijven.

HighWave Concepts Björg Trentelman

NICE TO KNOW

Ik geniet van buiten zijn en sportieve bezigheden. Kitesurfen en snowboarden maken mij ontzettend blij en geven mij veel energie. Positieve energie voor plenty creatieve ideeën. Daarnaast deel ik mijn sportieve passie met anderen: als personal trainer begeleid ik mensen in de sportschool, waar ik hun stok achter de deur ben. Motiveren en bewegen op een leuke manier.

HighWave Concepts Björg Trentelman

EIGENSCHAPPEN

Open, eerlijk, creatief, stipt en flexibel. Ik begin niet met praten, maar start met luisteren. Ik kan me daardoor goed verplaatsen in anderen; dit resulteert in een product dat aansluit bij uw wens! Dat is vormgeving met oog voor resultaat.