MIJN REFERENTIES

Ik wilde mijn zelf ontworpen logo een professionelere uitstraling laten aanmeten, na dat ik de opdracht geplaatst had reageerde Björg binnen 10 minuten. De snelheid waarmee zij reageerde bleek ook de snelheid waarin zij werkt. Björg heeft op basis van mijn ontwerp een nieuw ontwerp gemaakt wat direct aansloot bij mijn wensen, een schot in de roos. Ik beveel haar van harte aan, komt afspraken na, werkt snel en secuur.

Nicolay

Ik ben zwaar onder de indruk van de kwaliteit en snelheid van het werk van Björg. Prettig in de communicatie, accuraat en een scherp oog voor detail. Björg denkt goed mee en levert boven verwachting. Wat een fijne samenwerking!

Martijn

Ik kan HighWave Concepts iedereen aanraden. Mijn samenwerking met Björg was soepel en persoonlijk. Ze nam de tijd en de moeite om écht te begrijpen wat ik wilde en om een geweldig eindresultaat te leveren. Ook de nazorg was top: ze voorzag me van alle nodige handleidingen en voor vragen en problemen kon ik haar altijd bereiken. Op het moment dat ik een tweede website nodig had, heb ik dat dan ook zonder twijfel gedaan.

Michelle de Gruijl

We zijn online op zoek gegaan naar een dtp-er die onze ideeën kon omzetten in een mooie infographic en kwamen door het lezen van de vele positieve referenties als snel bij Björg van Highwave Concepts uit. Een zeer gedreven, vrolijke en meedenkende dtp-er die afspraken nakomt en goed heeft geluisterd naar onze wensen. Naast dat we zelf de infographic mooi ontworpen en heel duidelijk vinden, krijgen we ook hele leuke reacties van onze klanten. Voor toekomstige dtp-opdrachten zullen we Björg zeker weer benaderen!

Marjolein – Product for Product

Björg is betrouwbaar, zeer kundig, denkt met je mee, werkt snel en heeft prachtig werk geleverd voor DINQ (logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers én website). Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en zonder haar creativiteit was het mij niet gelukt om tot zo’n mooi resultaat te komen. Ik zou haar meer dan aanbevelen!

Indra Hoeben

Een hele fijne samenwerking! Bjorg denkt met u mee, maar volgt ook zeker uw aanwijzingen op. Door andere opties te laten zien (waar ik zelf niet aan had gedacht) zijn we tot een supermooi logo gekomen. Ze reageert snel op e-mail.

Vicky van Luijt

Björg heeft onze oude website in een nieuw en beter passende jasje (website) gegoten. Met een prachtig resultaat. We zijn zo tevreden dat we uren hebben ingekocht zodat ze de komende tijd onze website up-to-date houdt en blijft optimaliseren. Goede communicatie, reageert snel op mail!

Ynte Essers

Met Bjorg hebben wij een super freelancer is huis gehaald! Ik ben creatief, maar ik kan niet tot nauwelijks zelf ontwerpen. Bjorg is qua grafische vormgeving precies het verlengstuk van wat ik in mijn hoofd heb. Ze levert heel goed werk, maar ook nog eens snel. De is zowel via de mail als via de whatsapp erg goed bereikbaar en denkt mee met de opdrachtgever. Vandaar op alle vlakken 5 sterren.

Johan Bloem

Toen ik de website van HighWave Concepts voor het eerst bezocht kreeg ik er direct een goed gevoel bij. Dat bleek terecht te zijn. Björg is een echte vakvrouw. Ze gaat deskundig te werk, ze is heel flexibel en ze reageert razendsnel op vragen en opmerkingen. Ze weet, met andere woorden, precies hoe ze een klant tevreden kan maken én houden. Ik ben blij dat ik voor mijn volgende projecten geen ontwerper meer hoef te zoeken, want ik weet dat mijn opdrachten bij HighWave Concepts in goede handen zijn.

Stephan Borggreve

Wij hadden met spoed een DTP-er nodig om een mooie brochure en nieuwe visitekaartjes voor ons te maken, dus ben ik gaan Googlen om iemand te vinden in de omgeving Amsterdam. Björg sprong er meteen uit vanwege haar frisse website met heldere tekst en uitleg over wat ze voor je kan doen. Ook de voorbeelden van haar werk zagen er goed uit. Ze kwam langs, we hebben alles doorgenomen en zij is direct aan de slag gegaan. De deadline was 2 weken, inclusief het laten drukken van de brochure en de visitekaartjes. Björg is zeer prettig om mee te werken. Naast dat zij gewoon goed DTP werk levert, hielp ze ons om de prioriteiten in het oog te houden en haar de content op tijd aan te leveren, zodat we de deadline zouden halen zonder stress. Daarnaast is ze goed in het meedenken en het vinden van alternatieve oplossingen mocht dat nodig zijn. Kortom, van nu af aan gaan wij voor al ons DTP werk rijden op de ‘HighWave’ met Bjorg 🙂

Monique de Ruiter en Stephan Gold
Visionplay – Dutch Art Reproductions

Björg denkt goed mee en heeft een duidelijke kijk op verbeteringen op de site. Het was slechts voor een relatief kleine opdracht, maar de volgende keer is ze de eerste die op het lijstje staat als er weer een project is.

Walter Franssen

Echt super en snel gedaan. Ze reageert altijd snel en doet alles heel professioneel.

Ruslan Bosch Robaina