MIJN REFERENTIES

Met Bjorg hebben wij een super freelancer is huis gehaald! Ik ben creatief, maar ik kan niet tot nauwelijks zelf ontwerpen. Bjorg is qua grafische vormgeving precies het verlengstuk van wat ik in mijn hoofd heb. Ze levert heel goed werk, maar ook nog eens snel. De is zowel via de mail als via de whatsapp erg goed bereikbaar en denkt mee met de opdrachtgever. Vandaar op alle vlakken 5 sterren.

Johan Bloem

Echt super en snel gedaan. Ze reageert altijd snel en doet alles heel professioneel.

Ruslan Bosch Robaina

Björg heeft onze oude website in een nieuw en beter passende jasje (website) gegoten. Met een prachtig resultaat. We zijn zo tevreden dat we uren hebben ingekocht zodat ze de komende tijd onze website up-to-date houdt en blijft optimaliseren. Goede communicatie, reageert snel op mail!

Ynte Essers

Toen ik de website van HighWave Concepts voor het eerst bezocht kreeg ik er direct een goed gevoel bij. Dat bleek terecht te zijn. Björg is een echte vakvrouw. Ze gaat deskundig te werk, ze is heel flexibel en ze reageert razendsnel op vragen en opmerkingen. Ze weet, met andere woorden, precies hoe ze een klant tevreden kan maken én houden. Ik ben blij dat ik voor mijn volgende projecten geen ontwerper meer hoef te zoeken, want ik weet dat mijn opdrachten bij HighWave Concepts in goede handen zijn.

Stephan Borggreve

Een hele fijne samenwerking! Bjorg denkt met u mee, maar volgt ook zeker uw aanwijzingen op. Door andere opties te laten zien (waar ik zelf niet aan had gedacht) zijn we tot een supermooi logo gekomen. Ze reageert snel op e-mail.

Vicky van Luijt

Björg denkt goed mee en heeft een duidelijke kijk op verbeteringen op de site. Het was slechts voor een relatief kleine opdracht, maar de volgende keer is ze de eerste die op het lijstje staat als er weer een project is.

Walter Franssen

Björg is betrouwbaar, zeer kundig, denkt met je mee, werkt snel en heeft prachtig werk geleverd voor DINQ (logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers én website). Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en zonder haar creativiteit was het mij niet gelukt om tot zo’n mooi resultaat te komen. Ik zou haar meer dan aanbevelen!

Indra Hoeben

Ik kan HighWave Concepts iedereen aanraden. Mijn samenwerking met Björg was soepel en persoonlijk. Ze nam de tijd en de moeite om écht te begrijpen wat ik wilde en om een geweldig eindresultaat te leveren. Ook de nazorg was top: ze voorzag me van alle nodige handleidingen en voor vragen en problemen kon ik haar altijd bereiken. Op het moment dat ik een tweede website nodig had, heb ik dat dan ook zonder twijfel gedaan.

Michelle de Gruijl